| FOTO HIKAYE!!! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ay§e Admin
Mesaj Sayısı : 847 hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 26/09/08
| Konu: FOTO HIKAYE!!! Cuma Ekim 24, 2008 8:43 pm | |
| resimler Servet, GS, futbolcular, milli takim ve takimlar ile alakali olursa sitenin hedeflerinden uzaklasmamis oluruz...resim secimlerinizde bunlari göz önünde bulundurursaniz sevinirim.... Yaraticiliginizi ortaya koyun arkadaslar...(bu forumdakilerden hic süphem yok bu konuda!!) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ARDA: Ümit abi, bunun hepsini bizmi yiyecez??? ÜMIT KARAN:Evet... Niye Arda korktunmu?? ARDA: :shock: :shock: :| :|
En son Ay§e tarafından Cuma Ekim 24, 2008 9:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Cuma Ekim 24, 2008 8:51 pm | |
| Balikci: Gel gel taze baliga gel!! Tolga: Arda baliklar tazeymis!! Arda: Yok abicim...ben inceledim...taze maze degil...dünden kalmis bunlar...baksana sunlarin rengine....bunlardan bisey olmaz...ben anlarim taze baliktan...yürü gidelim tolga... | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Cuma Ekim 24, 2008 8:54 pm | |
| Arda: Servet abi ya, yemek gelmicekmi...aciktim...nerde kaldi bu yemek??? Servet: yemek falan geldigi yok .... ben daldim ekmek ile bala....sende bence yeme zaten...kilo aldin son zamanlarda...kosamiyorsun....tosun pa$aya döndün... | |
|
| |
baharrr Moderatör
Mesaj Sayısı : 1483 Yaş : 33 Nerden : ankara hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 03/10/08
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Cuma Ekim 24, 2008 10:39 pm | |
| Arda : ümit abi öpüyüm ÜMİT : öp tabi oğlum ben senin büyüğünüm Arda : abi her bayram öpüyoruz ama bi bayram harçlığı göremedik | |
|
| |
MeLeK Admin
Mesaj Sayısı : 1890 Yaş : 33 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Galatasaray/?YasSe? Lakap : Marsu hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Paz Ekim 26, 2008 1:32 pm | |
| Ümit Karan: iyki dogdun hasan iyki dogdun hasan ..... Ayhan: valla hasan abi iyki dogdun sen olmasaydin kim bizi kavgalariyla güldürücekti.. Sabri: yaa su iyki dogdun sarkisini sonra sölesek ... ilk önce pastayi yiyelim ben dayanamiyom.. biliyosunuz huyumu pasta nerde.... ben orda... Hasan: bi üfletmediniz su mumu bi susunyaaa..... bak sinirleniyorum | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Çarş. Ekim 29, 2008 8:58 pm | |
| ÜMIT KARAN (sagda): keske ümit cani da getirseydim...balonlar bosuna gitti...koca koca adamlara balon gösterisi yapiyolar!! SERKAN CALIK(solda...en kücük olan... ): anaaaa..abooooo....balonlar ucuyoooooo !!! ARDA (solda..en karizmatik olan:D): kacin len...kacin..geliyo geliyoooooooooooo..icinden öcü cikacak | |
|
| |
baharrr Moderatör
Mesaj Sayısı : 1483 Yaş : 33 Nerden : ankara hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 03/10/08
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! C.tesi Kas. 01, 2008 5:46 pm | |
| Arda : abi bu bebenin kafasında bit var walla Çocuk : ? Arda : oğlum sen hiç yıkanmıyonmu bak bütün takıma bit bulaştıracan şimdi | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! C.tesi Kas. 01, 2008 10:55 pm | |
| her ilginc resimde Arda var... ...$aban her yerden cikiyo... Aykut: Bak Arda bunlardan istedigin kadar yiyebilirsin...GS spor kulübü özel senin icin uyguluyo bu programi...aldigin kilolari ancak böyle verebilirsin...iyi bi diyet uygulaman gerek...tosun pa$aya döndün!! ARda: ya Abi doymuyorum...bak agzim dolu hala doymuyorum!! Öndeki adam: Ac Ardacigim agzini....ham yap bakim.... :D --------------------------------------------------------------------------------------------------- $aka maka...resimde Arda gercekten iki katI gözükmüs...GS artik su ceketleri biraz daha kücük tasarlasIn bence... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Çarş. Kas. 05, 2008 1:32 am | |
| Arda: teker teker gelin ulennnn ardayi tutan: hadi oglum ben tutuyom siz alin topu kel: geldim abi ergün sende gel sende ergün: geliyom geliyom siz devam edin |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Çarş. Kas. 05, 2008 1:42 pm | |
| Seninki kadar olmasada Yasse....!! ARda: Ölümüne gankayiz!! Nasilim?? YanIndaki: Tamam iyisinde Abi, baska bisey bulamadinmi giyecek..?? ARda:Bi sakıncasımı var?? Beni beyenmiyormusun??? --> GafFur StyLe.... :D | |
|
| |
Ay§e Admin
| |
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! C.tesi Kas. 08, 2008 10:35 pm | |
| Sabri: Yaser, ver su parayI? benim o... Yaser: Ya abi ben buldum sahanin ortasinda ya...nerden senin oluyo?? ARda: Cekilin ikinizde...Sabri bana borcun vardi zaten...benim o para...ver Yaser parayi kötü olur bak... bak kime diyom...len kücük eniste cekil.... :suspect: AydIn: Abi topumu kaybettim, siz gördünüzmü?? | |
|
| |
MeLeK Admin
Mesaj Sayısı : 1890 Yaş : 33 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Galatasaray/?YasSe? Lakap : Marsu hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Paz Kas. 09, 2008 1:03 pm | |
| Sabri: luk kewell ... dis is CEKIRDEK.... Kewell: ???? Sabri: dis is gud food.... Kewell: i know you man ....---> ma brother<--- Sabri: türk olmak istiyosan bunu yemesini becermen lazim... bunuda böle anla ingilizcesini bilmiyom... Kewell: can i eat that..???? Sabri: sanirim beni anladi... iyi söktüm su ingilizceyi beaaa.... Kewell: ?? | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Perş. Kas. 20, 2008 2:50 pm | |
| Skibbe: was soll denn das (bu ne yaaa) Volkan Yaman: Körmü bu hakem yaaa faul du fauuuuullll!!!! Ümit Karan: Tutmayin lan beni... biri bu hakeme hakemligin nasil yapildigini ögretsin... buda bu durumda ben oluyom!!!!!!!!! Ümit Davala: Noldu yaaa ... bisey kacirdim galiba.. neyse caktirmiyim sinirlenmis gibi yapim | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Perş. Kas. 20, 2008 9:16 pm | |
| Selocan: ARdaaa cok neselisin... Ayhan: 70 milyon onu seyretti..herkesten alkis aldi Selocan! Selocan: Ama ARdaaa cok gülüyosun... Servet: Milli formanin agIrliginin üstünden bu yasta geldi Selocan! Selocan: amaaa cok fazla gülüyosun... Ugur Boral: Beyler susun, Fatih hoca geliyooo... :suspect: Servet: Fatih Hocayi birakta, ARda atletini giydinmi??? Yüksel Teyze (ARdanin annesi) geliyooo.... ---------------- turkcell reklmanin Ay§e versiyonu... muhtesem bi reklam ya... allah gülmelerden ayirmasin | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! C.tesi Ara. 06, 2008 9:31 pm | |
| SErkan: Abi, kar$Idan biri tip tip buraya bakiyo... BarI$: Tamam Serkan korkma biz burdayiz... Serkan: Mehmet Abi ya, dik dik buraya bakiyo...cok pis dalacam simdi ona... Mehmet Topal': Tamam kardesim, bak bisey yok...kamera o kamera...bisey yapmaz...cici o cici... | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! C.tesi Ara. 06, 2008 9:41 pm | |
| Kral: Hocam, Lugano faul yapti... Lugano: No no... Hakem: Tamam sakin olun... Lugano: No no... ARda: cok fena dalacam simdi sana... Lugano: No no... Arda: fena olacak Lugano... Lugano: no no.... Ümit Karan: yes, yes....Arkandayim Arda, hic cekinme...sen basla bende geliyom...bi nefes alim $urda dur ....geliyom... | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Çarş. Ara. 10, 2008 6:39 pm | |
| Arda: hakan abi yaa .. yeni isinma fikri cok güzelmis.... Kral: hee hem insanin macdan önce morali yerine geliyo.... Volkan: hem benim dügün icin hazirlik oluyo.. hepiniz davetlisin valla .... Ümit Karan: bak bak arda su omuz haraketini yapinca daha iyi oluyo... bak böle bi a$$a bi yukarI Arda: ohoh yandan... sagdan soldan | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Perş. Ara. 11, 2008 8:40 pm | |
| süper olmmus bi a$$a bi yukari | |
|
| |
İRBAS-55
Mesaj Sayısı : 158 Yaş : 33 hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/11/08
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Cuma Ara. 12, 2008 10:55 pm | |
| ÇOK GÜZEL OLMUŞ HİKAYELER BEN HİKAYE YAZACAKTIIM EMME RESİM YOOK CAHHALIĞIN GÖZÜ ÇIKSIN RESİMDE GÖNDEREMİYOZKİ | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! C.tesi Ara. 13, 2008 12:40 am | |
| ben sana msnde anlatirim... artik bende anliyom o öbür programi hehehe | |
|
| |
Ay§e Admin
| |
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Perş. Ara. 18, 2008 9:33 pm | |
| hahaha haklisin tuncay(yasse_g) | |
|
| |
baharrr Moderatör
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Cuma Ara. 19, 2008 2:12 pm | |
| ayy çok güzel olmuş tuncay tuncay tuncay yazıkkkk | |
|
| |
pınar
Mesaj Sayısı : 661 Yaş : 28 Nerden : kırklareli İş/Hobiler : voleybol,gs Ruh hali : Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: FOTO HIKAYE!!! Perş. Ocak 15, 2009 8:21 pm | |
| [img] [/img] | |
|
| |
| FOTO HIKAYE!!! | |
|