| GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MeLeK Admin
Mesaj Sayısı : 1890 Yaş : 33 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Galatasaray/?YasSe? Lakap : Marsu hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Paz Kas. 30, 2008 7:49 pm | |
| senemaya gedekmi senle gezekmi derdim hehehe.... bide bi mac yapalim derdim alttaki guizayi görsen ne derdin | |
|
| |
baharrr Moderatör
Mesaj Sayısı : 1483 Yaş : 33 Nerden : ankara hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 03/10/08
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Ptsi Ara. 01, 2008 12:21 am | |
| lan durdun durdun bizim maçımı buldun açılacak derdim
alttaki okulu astığında karşında babanı görsen ne dersin | |
|
| |
Ay§e Admin
Mesaj Sayısı : 847 hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 26/09/08
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Ptsi Ara. 01, 2008 8:34 pm | |
| naber baba??? senin ne isin var burda...i$te olman gerekmiyomu derdim!!! herkesin gicik oldugu bi futbolcu var masallah...baharin guiza, melegin ragip, benimde selcuk tipsizi....oh oh...allah bozmasin... alttaki BAro$'u görse ne der?? | |
|
| |
pınar
Mesaj Sayısı : 661 Yaş : 28 Nerden : kırklareli İş/Hobiler : voleybol,gs Ruh hali : Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Ptsi Ara. 01, 2008 8:59 pm | |
| onu görse bu sezon çok gol atıp gol kralı olmasını söylerdim krallığı semihe kaptınmasın yani bir fb liye alttaki sabri sarıoğlunu görse ne der/ne sorar? | |
|
| |
MeLeK Admin
Mesaj Sayısı : 1890 Yaş : 33 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Galatasaray/?YasSe? Lakap : Marsu hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Ptsi Ara. 01, 2008 9:17 pm | |
| sabrimi heycandan konusamam heralde... belki kendimi zorlasam bi giyilmis formasini isteyebilirim Alttaki mehmet ali erbili görsen?? | |
|
| |
baharrr Moderatör
Mesaj Sayısı : 1483 Yaş : 33 Nerden : ankara hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 03/10/08
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Salı Ara. 02, 2008 11:52 am | |
| arkamı dönüp görmemezlikten gelirdim alttaki en sevmediği insanı görse ne der | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Salı Ara. 02, 2008 5:54 pm | |
| bbööööö.... cekil karsimdan....
alttaki volkan demireli görse | |
|
| |
pınar
Mesaj Sayısı : 661 Yaş : 28 Nerden : kırklareli İş/Hobiler : voleybol,gs Ruh hali : Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Salı Ara. 02, 2008 7:38 pm | |
| derbilerde gs ve bjk den çok gol yemesini söylerdim... alttaki emre belözoğlunu görse ne der? | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Salı Ara. 02, 2008 7:47 pm | |
| gözüme görünme....küstüm sana derdim.... alttaki mehmet topali görse ne derdi??? | |
|
| |
pınar
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Çarş. Ara. 03, 2008 6:54 pm | |
| çok iyi oynamasını söylerdim alttaki halil altıntopu görse ne der ne sorar? | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Çarş. Ara. 03, 2008 6:57 pm | |
| onun cook yetenekli oldugunu sölerdim.... yasse icin hamitin tlf nr sini alirdim :D bide beraber pes oynayalimmi diye sorardim.. alttaki hakan sükürü görse | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Çarş. Ara. 03, 2008 7:22 pm | |
| kral...sakin futboldan uzaklasma...bir türlü hep futbolun icinde ol...gerek antrenör, gerek futbolcu gerekse spor yorumcusu olarak... bir de o uefa kupasi icin tesekkür ederdim....o gün hüngür hüngür agladigimi söylerdim... bakin artik konuyu sapitrmiyorum....yani saptirmak icin en iyi isimdi Hakan Sükür ama yapmadim.... aferin bana...yavas yavas düzeliyom galiba ... hadi hayirlisi... alttaki ümitcan'i görse ne derdi?? | |
|
| |
baharrr Moderatör
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Perş. Ara. 04, 2008 5:33 pm | |
| benim kardeşim olurmusun derdim
alttaki ahmet çakarı görse ne derdi | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Perş. Ara. 04, 2008 5:35 pm | |
| cakarim ulennn!!!!!!!!!!!!!
alttaki ibrahim tatlisesi görse ne derdi | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Perş. Ara. 04, 2008 7:26 pm | |
| bana Aysem sarkisini söyle derdim.... Kalbimde sevda gülümsün paylasamam tek benimsin herkez bunu böyle bilsin bu garip yolunda ölsün Aysem Aysem benim güzel Aysem ümidim hasretim herseyimsin Aysem Icimde hasretin seli deli eder beni deli cok özledim görmeyeli dönecegim bir gün geri Aysem Aysem benim güzel Aysem ümidim hasretim herseyimsin Aysem Alttaki Burhan Altintopu görse ne derdi??? | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Perş. Ara. 04, 2008 8:06 pm | |
| gicuuuuhhh beceriksüüüüzzz delüüüü...derdim alttaki dilber halayi görse ?? | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Paz Ara. 07, 2008 1:33 am | |
| dipcik gibisin dilber hala derdim!!! alttaki gaffuru görse ne derdi??? | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Paz Ara. 07, 2008 12:40 pm | |
| ölümüne gankayiz!!!.. dans edelimmi....
alttaki makbuleyi görse ne derdi | |
|
| |
baharrr Moderatör
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Paz Ara. 07, 2008 3:10 pm | |
| kızım sana bu burhandan hayır yok bırak artık şu adamı derim
alttaki osman koçaslanlıyı görse ne der | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Salı Ara. 16, 2008 9:13 pm | |
| Abi, $u Asliyi al artik derim....eski kocasina gönlü kayacak diye korkuyom derim oda kafayi yerdi!!! alttaki kimi görsün ya...biri aklima geldi ama onu görmeyin...ben gördüm, kötü oldum!!! alttaki sercan yildirimi görse ne derdi??? | |
|
| |
pınar
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Ptsi Ara. 22, 2008 8:29 pm | |
| fenerbahçeye gitme derdim
alttaki emre aşık ı görse??????? | |
|
| |
baharrr Moderatör
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Ptsi Ara. 22, 2008 11:49 pm | |
| servete selam söyle derdim heralde
alttaki milli takımın hepsini görse | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Ptsi Ara. 22, 2008 11:54 pm | |
| düser bayilirdim ilk basta hahahahaha... ondan sorna hepsinden teker teker imza alirdim... ve kis gelmisken ... bi kartopu savasi yapalimmi derdim :D tabi hepsi beni yenerdi ama yinede :D:D alttaki alman milli takimini görse ne dersi | |
|
| |
baharrr Moderatör
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Ptsi Ara. 22, 2008 11:56 pm | |
| tanımazdımki o yüzden bişey diyemezdim yanlarından bakar bu kalabalık ne böle der geçerdim heralde alttaki beni görse ne derdi | |
|
| |
Ay§e Admin
| Konu: Geri: GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN Salı Ara. 23, 2008 2:53 pm | |
| fasulye yemeye gidelimmi derdim.... alttaki Delgadoyu görse ne derdi...?? | |
|
| |
| GÖRSEN NE DERSIN/NE SORARSIN | |
|