| BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Cuma Ekim 03, 2008 3:04 pm | |
| -------------------------------------------------------------------------------- Mümin kadınlara da söyle: -------------------------------------------------------------------------------- Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teshir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarınızın üzerine (kadar) örtsünler. [ Nur Suresi -31 ] SIZENE BENIM BASÖRTÜMDEN BIZLERIN BASI ÖRTÜLÜ ONLARIN ISE KALPLERI ÖRTÜLÜ |
|
| |
MeLeK Admin
Mesaj Sayısı : 1890 Yaş : 33 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Galatasaray/?YasSe? Lakap : Marsu hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Cuma Ekim 03, 2008 4:17 pm | |
| Bana basini aç diyorlar Rahat yasa,kalbin temiz olsun yetermis Rahman'in verdigi emri hiçe sayiyorlar Ben seni çikartmam benim BASÖRTÜM Namaz kilarken takarsan yetermis Kendileri Kuran'a fetva edermis Bes tel saç için bu nasil degermis Ben seni çikartmam benim BASÖRTÜM Bir metre bez parçasi dediler adina Hakkin kanunuysa kolay gelir bu cana İnsanlar istiyor diye,karismam günah'a Ben seni çikartmam benim BASÖRTÜM Ne varmis devir degismis artik Devirler degisse ayrilmaz kanim Seni öyle isledim ki tenime benim Ben seni çikartmam benim BASÖRTÜM Okuyamassiniz bu basörtüsüyle Biryere varamassiniz böyle Hedefim zaten belli yolum Hakka yönele Ben seni çikartmam benim BASÖRTÜM Asirlar geçse nasil degisir kanun Kiyamet kopmadan bitmez bu Din Mezara girsemde basimi örtün Ben seni çikarmam benim BASÖRTÜM | |
|
| |
MeLeK Admin
Mesaj Sayısı : 1890 Yaş : 33 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Galatasaray/?YasSe? Lakap : Marsu hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK C.tesi Ekim 04, 2008 1:14 am | |
| | |
|
| |
zeyno_g Admin
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK C.tesi Ekim 25, 2008 12:18 am | |
| | |
|
| |
İRBAS-55
Mesaj Sayısı : 158 Yaş : 33 hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/11/08
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Perş. Kas. 27, 2008 7:43 pm | |
| bu bölümü açtınız diye gerçekten çok mutlu oldum şimdiye kadar onlarca fan sitesine girdim öyle bir yooktuu hiçkimse bizi umursamıyor gibi siz bizi unutmadınız diye gerçekten size olan sevgiim dahada arttııı allaah razııııııı olsun sizden bende başörtülüyüm.... | |
|
| |
baharrr Moderatör
Mesaj Sayısı : 1483 Yaş : 33 Nerden : ankara hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 03/10/08
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Perş. Kas. 27, 2008 7:46 pm | |
| aminnn cümlemizden hahahaha bende hemen üstüme aldım sanki ben açmışım gibi ama olsun ha melek ha ben ne fark edicek demi melek | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Perş. Kas. 27, 2008 9:51 pm | |
| yaneee.... sen ben bende senim zaten :D:D valla burda siz biz yok hepimiz variz.... bende bu zamana kadar hic bi sitede böle bölüm görmedi... düsündüm herkez gereksiz sacma sacma bölümler koymus sitesine...---> yarari olmayan... bende yararli bi is yapim dedim.... nede olsa hepimiz müslümaniz :D | |
|
| |
İRBAS-55
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Çarş. Ara. 03, 2008 6:18 pm | |
| ALLAH RAZI OLSUN MELEKCİM BAHARCIM SENDENDE BENCEDE SİTELERDE EN GEREKLİ BÖLÜMLERDEN BİRİ AMA İNSANLAR ISRARLA ÖNEMSİZMİŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR İŞTE BİZİMDE KANAYAN YARAMIZDAN BİRİDE BU BENCE | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Çarş. Ara. 03, 2008 7:00 pm | |
| aynen... haksizliklara gözlerini yummak kolay geliyo.... | |
|
| |
Ay§e Admin
Mesaj Sayısı : 847 hangi takim : Ruh hali : Kayıt tarihi : 26/09/08
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Paz Ara. 07, 2008 1:15 pm | |
| “Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı başlarında ve Maraş'ta, düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir."
Necip Fazıl Kısakürek | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Paz Ara. 07, 2008 6:15 pm | |
| | |
|
| |
İRBAS-55
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Ptsi Ara. 08, 2008 10:39 pm | |
| | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Ptsi Ara. 08, 2008 10:45 pm | |
| zaten bizim bi esimiz yok ..... :D:D allaha sükür sitemizdeki herkez müslüman... | |
|
| |
İRBAS-55
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Salı Ara. 09, 2008 9:21 pm | |
| ne güzel hem örtülü hem örtüsüz kardeşliği var bu bazılarına güzel bi cvp bencee
En son eda_55 tarafından Salı Ara. 09, 2008 9:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
MeLeK Admin
| Konu: Geri: BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK Salı Ara. 09, 2008 9:27 pm | |
| hepimiz müslümaniz iste :D:D ..... sitedeki herkezin basörtüsü hakkindaki düsünceleri ayni ... | |
|
| |
| BASÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK | |
|